|

Vindecarea cancerului folosind planta graviola de munte

Exista o nevoie continua de a se gasi tratamente convenabile si mai putin daunatoare. Din acest motiv, folosirea din ce in ce mai des a medicatiilor naturale este inevitabila. Probabil ai auzit despre diferitele alternative naturiste la care sunt facute diferite reclame. Unul dintre aceste tipuri de tratamente este cu graviola care capata popularitate din ce in ce mai mare. Cu toate astea, exista o planta care are proprietati mai bune si care este inrudita cu graviola. Este vorba despre graviola de munte.

Graviola de munte este un copac care apartine familiei Annona. Copacul este faimos din cauza proprietatilor sale medicinale si poate fi gasit in America Centrala si in insulele Caraibe. Seamana foarte mult cu graviola si cele doua plante sunt deoseori confundate si considerate a fi una si aceeasi planta. Desi arata la fel si fac parte din aceeasi familie, compozitia lor chimica este diferita. Numele stiintifice sunt date in asa fel incat sa se faca distinctia intre cele doua plante cand vorbim despre ele.

Annona din munti sau graviola de munte are frunzele stralucitoare si mai mari decat cele ale graviolei normale. In acelasi timp, cea de munte dezvolta fructele mai repede. Aceste fructe au o pulpa fibroasa si copacul creste cam de 15 metri inaltime. Se spune ca fructele graviolei de munte sunt mai acre decat ale graviolei normale.

Graviola normala a devenit cunoscuta in urma descoperirii ca este o metoda alternativa de tratamentu al  cancerului datorita faptului ca este alcatuita din 82 de substante benefice. In comparatie cu aceasta, graviola de munte contine mai multe substante de acest gen. Graviola de munte are 108. Aceste substante sunt recunoscute pentru ca pot fi folosite in lupta impotriva cancerului.

Graviola de munte are aceleasi efecte inhibatoare precum cea normala. Se spune deasemenea ca ajuta la cresterea rezistentei organismului impotriva cancerului si in alte boli ce sunt considerate fatale si care sunt de obicei inrudite cu bolile sistemului digestiv si a sistemului cardivascular. Studiile au aratat ca graviola de munte distruge celulele canceroase mai repede decat Andramicina, un medicament folosit in chimioterapia pentru cancerul la plamani.

Cancerul de ficat si de ovare se poate vindeca cu graviola de munte in mai putin de un an. Exista pacienti care au experimentat acest lucru. Dintre acesti pacienti vindecati nici unul nu a raportat faptul ca boala a reaparut din nou. Graviola de munte se spune ca este cea mai buna in tratarea cancerului la ficat. Cancerul la ovare are una din cele mai mari rate ale mortalitatii pe an. Chimicalele din graviola ataca direct tumorile si pot elimina celulele afectate de cancer inainte ca scestea sa ajunga la anumite organe.

Extracte combinate din graviola si graviola de munte sunt folosite adesea de laboratoare farmaceuticei ce fac suplimente naturale pentru a mari efectul lor. Cercetarile arata ca aceasta combinatie este mult mai buna in tratarea cancerului decat operatia sau chimioterapia. Mai mult decat atat, ele nu au efecte secundare asupra organismului. Daca folosim suplimente naturale si medicina naturista nu vom avea afectate alte organe asa cum se intampla la tratamentele normale de cancer. Chiar daca le combinam cu medicatie normala, suplimentele de graviola sunt sigure. De fapt, combinatia acestor 2 tipuri de plante ajuta si la problemele cu tensiunea.

Trebuie sa tii minte ca folosirea suplimentelor de graviola nu este atat de eficiente precum este consumul lor ca mancare. Suplimentele sunt deja amestecate cu alte substante sintetice si acest lucru reduce continutul natural al plantelor.

Graviola de munte poate fi considerata una dintre cele mai mari descoperiri din industria medicinala. Cu mai mult de 100 de substante active continute, nu este de mirare ca aceste plante vor putea vindeca candva si alte boli fatale in afara de cancer.

Comments are closed

Recently Commented