|

Tratarea cancerului cu ajutorul plantei Simaruba Quassinoids

Inca nu s-a descoperit cea mai eficienta metoda de tratare a cancerului. Industria medicala incearca sa gaseasca o metoda alternativa de tratare a cancerului care sa necesite o perioada mai scurta de tratament si sa aiba un efect mai rapid. O imbunatatire observabila in cercetari este progresul studiilor ce implica quassinoids. Unde pot fi gasite aceste chimicale? In copacul simaruba.

Simaruba este un copac care poate creste pana la 6 metri inaltime. Are crengi luni si frunze foarte mari. Simaruba dezvolta deaseamenea flori albe care infloresc in buchete. Continutul chimic al acestui copac consta in quassinoids. Acestea sunt substante amare care se considera ca au in compozitia lor agenti terapeutici. Pot fi folosite pentru vindecarea malariei, infectiilor parazitare si cancerul. Cancerul este boala care cauzeaza cele mai multe morti anuale. Intrebarea este daca aceste substante sunt suficient de bune ca sa vindece cancerul.

Aceste substante se mai numesc simarubolides si se pot regasi in diferite tipuri. Un tip este cunoscut sub numele de Picrasane care este mai departe impartit in grupele A, B, C. Experimentele au aratat ca Picrasane din grupele A si B au proprietati anti-tumoare, in timp ce grupa C nu are nici un fel de proprietate impotriva cancerului.

Picrasane de tipul B a fost deja testat pe oameni deoarece a avut efecte uimitoare pe animale. La oameni a reusit sa vindece doar cancerul din stadiul I din cauza ca organismul uman poate accepta doar o mica doza din aceste chimicale. Grupele A si B au fost descoperite si ca bune tratamente in cazurile de leucemie si cancer la animale.

Simaruba poate fi luat sub forma de extract sau sub forma de decocturi. Dar aceasta metoda este buna indeajuns incat poate vindeca cancerul? Aceasta chimicala are intr-adevar multe abilitati pozitive. Oricum, pentru a afla daca este capabila sa invinga cancerul mai sunt necesare cateva teste in laborator. Din moment ce nu toate chimicalele de acest tip pot vindeca cancerul, este necesar sa se izoleze chimicalele benefice. Deasemenea, trebuie considerata toleranta organismului uman la acest tip de toxicitate. Oamenii au un nivel de toleranta la toxicitate mai scazut decat animalele.

Aceasta inseamna ca injectarea continua a acestei chimicale poate avea si efecte negative, cauza ce duce la nevoia de descoperire a tratamentelor alternative. Deasemenea este un mare pericol si in ceea ce priveste toleranta la medicamente. Desi quassionoids are rezultate uimitoare la oameni, timpul in care organismul uman devine tolerant la aceste pastile ramane inca sub semnul intrebarii. Este adevarat ca exista suplimente de simaruba cum ar fi ceaiul. Acestea pot fi folosite de catre oamenii care sunt interesati de medicina naturista si care folosesc plante terapeutice. Folosirea suplimentelor nu este descurajata insa este recomandata verificarea atenta a ingredientelor si posibilele contraindicatii a acestor suplimente inainte sa fie folosite.

In concluzie, simaruba poate ajuta intr-adevar in vindecarea cancerului dar proprietatile anti-cancerigene pe care le are mai trebuisc studiate pentru un mai mare efect terapeutic.

Comments are closed

Recently Commented