|

Metode eficiente de tratament a cancerului

Cancerul, o boala grea, considerata gresit de multi oameni ca fiind incurabila.

Nu, cancerul poate fi tratat, nu este vorba de cazuri izolate ci de un procent incurajator in care oamenii se vindeca de cancer.
Trebuie totusi inteles ca exista numeroase tipuri de cancer si numerosi factori care contribuie in vindecare cat si in imbolnavirea unei persoane. Iar cand vine vorba de cancer, o boala dificila pe care oamenii de stiinta inca o studiaza pentru o intelegere mai buna, nimic nu poate fi sigur.

In primul rand, ca orice boala, vindecarea este mai usoara cu cat boala s-a descoperit din timp. Asadar, controalele medicale de rutina sunt foarte importante, atat pentru pacientul sanatos cat si pentru pacientul de cancer vindecat poate si de zeci de ani.Cu cat cancerul a fost descoperit mai tarziu cu atat mai greu este ca acesta sa fie combatut, bineinteles nu imposibil.

In al doilea rand trebuie sa ne asiguram ca organismul nostru poate lupta. Nu este indicat sa avem un organism slabit in lupta noastra cu cancerul.

Lucrurile sunt simple, dar trebuie respectate. In primul rand fara alcool, tigari, fast food sau alte “droguri”. Alimentatia sanatoasa este foarte importanta, incercati sa mancati multe fructe, sa beti multe ceaiuri si sa evitati excesul de sare, zahar si grasimi. Recomandam doar carnea alba de pui sau curcan, carne de peste, legume,paste fainoase, lactate si oua. Inca se pot obtine mese delicioase folosind aceste ingrediente, bineinteles, preparate fierte, inabusite cu aburi,gratare sau, rareori, prajite in foarte putin ulei.

Urmatorul pas ar fi sa va decideti daca urmati un tratament traditional (citostatice,radiatii,etc) sau veti merge in paralel cu un tratament naturist, fie veti alege doar cel din urma. In orice caz, este foarte important sa nu luati aceasta decizie de unul singur. Consultati-va cu medicul dumneavoastra, spuneti ca vreti sa luati in considerare si tratamentul naturist in paralel, vedeti care sunt variantele dumneavoastra, intrebati medicul despre tratamentele experimentale.

Nu uitati, exista numeroase tipuri de cancer, unele se caracterizeaza printr-un sistem imunitar foarte slabit, altele nu si asa mai departe. Doar medicul dumneavoastra va poate recomanda un tratament traditional sau naturist potrivit bolii dumneavoastra.

In concluzie, exista numeroase persoane care au avut o alimentatie sanatoasa, au urmat in paralel un tratament naturist impreuna cu cel traditional si s-au vindecat fara complicatii. Nu urmeaza decat sa discutati cu medicul specialist care sunt variantele potrivite tipului dumneavoastra de cancer. Nu uitati sa prezentati medicului si variantele de tratament gasite de dumneavoastra.

Foto:FreeDigitalPhotos.net

Comments are closed

Recently Commented