Disclaimer

Cancerul.net este un portal dedicat atat suferinzilor acestei groaznice maladii cat si celor ce doresc sa isi largeasca cunstintele in acest domeniu.

Toate articolele  trebuiesc tratate ca material pur informational, in nici un caz informatiile de pe acest site NU substituie controlul medical care trebuie efectual numai intr-o unitate sanitara de profil.


Deasemenea informatiile prezentate pe acest portal nu trebuie sa constituie o baza de informatii pentru automedicatie.


Pe cancerul.net incercam sa oferim informatii de o cat mai inalta acuratete. Serviciul este oferit gratuit iar administratorii acestui site nu isi asuma raspunderea pentru eventuale erori aparute.

Deasemenea administratorii acestui portal nu pot fi incriminati ca purtand raspunderea sau ca fiind autor moral pentru aparitia vreunei probleme ce ar putea aparea prin interpretarea personala a informatiilor de pe acest site.

Deasemenea  articolele prezente pe acest site nu constituie o baza pentru instituirea unor tratamente.

Portalul cancerul.net NU ofera consultatii medicale !!

Singurul care va poate oferi acest lucru este medicul dvs curant. Deasemenea tot el va poate stabili tratamentul corect pentru afectiunea dvs.

Continutul acestui site este intra sub incidenta dreptului de autor, fiind protejat prin lege.

Materialele prezente pe acest portal nu pot fi reproduse sub nici o forma decat cu aprobarea expresa  in scris a administratorilor cancerul.net. Aceasta clauza nu se aplica feedurilor RSS/Atom pe care Cancerul.net le furnizeaza.

Feedurile pot fi instalate si publicate pe terte siteuri fara a fi nevoie de permisiunea scrisa a administratorilor acestui site.

Recently Commented