|

Cum sa vindeci cancerul folosind Capsaicin

Cancerul este considerat o boala in care celulele bolnave cresc fara control si este foarte des intalnita in zilele noastre. Este una din bolile care ucid cel mai mult in zilele noastre. Cancerul este o boala a celulelor lipsite de control.

A avea de-a face cu cancerul este foarte complicat. Tratamentele moderne de cancer precum chimioterapia pot fi la fel de infricosatoare ca boala in sine. Chimioterapia distruge celulele canceroase dar efectele secundare care includ ameteala, pierderea apetitului si caderea parului sunt conditii medicale reale care au nevoie de prevenire deasemenea. Din aceasta cauza, pacientii care sufera de cancer cauta mereu tratamente alternative pentru tratarea acestei acestei boli.

Una din terapiile alternative pentru cancer este cea cu capsaicin. Capsaicinul este un compus activ din chilli si din ardeii iuti. Nu are miros sau gust dar este un puternic antioxidant. Acest compus ii da lui chilli iuteala sa unica. Din cauza acestui atribut exceptional este folosit ca ingredient in multe bucatarii din jurul lumii. De asemenea, s-a descoperit ca poate fi un bun ingredient in pastilele de slabit, in tratamentul pentru boli inflamatorii, sinuzite nazale si altele.

Cea mai mare descoperire este aceea ca poate vindeca cancerul. Un studiu a aratat ca acest ingredient este capabil sa atace celulele tumorii si sa cauzeze distrugerea celulelor canceroase dar lasa in acelasi timp celulele sanatoase sa ramana intr-o buna stare.

Studiul despre care vorbeam mai sus, a mai aratat ca, capsaicinul ataca celulele tumorii si acest lucru da un surplus de energie organismului. Tari ca Mexic si India care sunt obisnuite sa consume mancarea condimentata cu ardei iuti sau cu chilii, au un numar mai mic de oameni care sufera de cancer din cauza ca ei se vindeca cu agentii ingerati gasiti in chili.

Studiul a aratat ca acest compus distruge un semnificant numar de celulele canceroase si poate chiar sa micsoreze considerabil marimea tumorilor. Capsaicinul este capabil sa distruga 80% din celulele afectate de cancer prezente in organism. Dupa tratament mai raman doar 20% si trebuie sa recunoastem ca acesta este un lucru intr-adevar foarte bun.

A fost confirmat: capsaicinul ataca celulele canceroase si nu afecteaza celulele sanatoase. Trebuie insa sa retinem ca desi este foarte benefic, consumul in excess ne poate face rau. Este foarte bine sa consumati ardei iuti acum ca stiti cat sunt de benefici.

Comments are closed

Recently Commented